Posted on Geef een reactie

kopen Breitling Chronospace Military Watch replica

Breitling voegde het bericht “echte mannen dragen zwart” toe aan het einde van de 2014 militaire promotievideo over de militaire ruimte. In de video is er een typische scène met een brillante stijl waarbij de militaire luchtvaart de kleedkamer voorbereidt en het militaire polshorloge Breitling Chrono space gebruikt. Omdat de video er tot in detail naar kijkt, is dit een typisch Koop Breitling horloge campusplezier. De focus ligt op de zwarte PVD zwarte stalen jasendoos en de zwarte riem voor het polshorloge. Breitling Chrono Space Military bekijkt een mooie groene kaki riem die ik “Vintage Style” lumens op het gezicht heb geplaatst.

Dit is een nieuw Breitling-horloge, maar laten we duidelijk maken dat het meer dan dat is. Als er iets is dat u kunt verzamelen van het nieuwe product dat Breitling in 2014 heeft aangekondigd, Het zou diversifiëren naar nabble. Wat bedoel je? Kortom, de kleuren en afmetingen van de klokken die ze al hebben, zijn toegenomen. Er zijn meer opties voor mensen die gewoon op zoek zijn naar een perfecte pasvorm als het een nieuwe replica Breitling horloge wordt.

Als je al een (of meer) Breliting Anna high-end quartz horloge hebt, denk dan niet zoveel aan de klok van de Breliting Chronospace Military, die je zal aanmoedigen om dit model aan je collectie toe te voegen Eens kijken. Kleur en ontwerp. Ik zal dit vertellen op basis van het feit dat ze nieuwe kwarts vrijgeven die ze binnenkort zullen uitbrengen. Natuurlijk noem ik het B50 horloge dat aBlogtoWatch hier debuteerde. De B50-beweging biedt verschillende interessante functies en u kunt hem gebruiken om hem op te laden. Breitling Chrono Space Military heeft Breitling horloges kopiëren Calibre 78 Super Quartz-beweging.

Het is gemakkelijk als u niet gewend bent aan deze high-end analoge / digitale SuperQuartz-bewegingen. Allereerst is het belangrijk om op te merken dat Breitling horloges kopiëren verschillende quartz-bewegingen aanbiedt – zulke dingen lijken op die van de kroon en die van de stamper. De hoofdtijd wordt weergegeven met analoge wijzers, maar de functie is beschikbaar via 2 LCD-schermen. Functies omvatten 1/100 seconde chronograaf, countdown timer, alarm, dubbele tijdzone, volledige kalender en andere “handige functies voor piloten”. Wat nog belangrijker is, is de temperatuurcorrectiefactor van de beweging (SuperQuartz’s “Super”, die de nauwkeurigheid ten opzichte van de standaardkwartsbeweging aanzienlijk verbetert). Om deze reden kan Breitling SuperQuartz ‘s movement COSC Chronometer kwalificeren.

Met een breedte van 46 mm is de Breliting Chronospace Military niet klein, maar de Chronospace was dat niet (het gebeurt ook dat het 15,6 mm dik is). Het is niet het breedste quartzhorloge van nep Breitling watche. De bovenstaande Breitling Cockpit B 50 en Breitling Emergency II. De Breliting Chronospace Military kan echter comfortabel worden gedragen, de “echte mannen” die hem dragen zullen een zwarte kleur krijgen van de zaak – het is een beetje kleiner dan je denkt.

Beter nieuws over Chronospace Breliting Chronospace is een beetje duurder. Vergelijk dit met de standaard Breitling Chronospace-wijzerplaat (hier oefenen). Het betekent een kleinere indicatie van 9 uur voor een track van 1 minuut, een eenvoudigere matte draaischijf en een interne roterende regel voor de slide-regel (die naar mijn mening alleen voor Navitimer werkt). De ring rond de Chronospace Breliting Military heeft nu een kompasindicator voor navigatiedoeleinden.

In feite is de leesbaarheid van de wijzerplaat erg goed in de Breliting Chronospace Military. Dit is een verbetering van het uitgaande model. De kleur van het lumen lijkt op een lumen van een vintage klok te lijken, maar het ziet er toch tof uit. Mensen op zoek naar die koele stedelijke sfeer, tenzij ik me wil concentreren op “mode” van “professionele” horloges, als hun primaire motivatie eenzaam is, in nep Breitling watche Chrono Space Military Je zult iets vinden om van te genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *