Posted on Geef een reactie

koop Rolex Cellini 50535 horloges replica online in 2019

De Cellini-serie viert de eeuwige schoonheid van traditionele uurwerken met een modern contact; de oproep werd geïnspireerd door het gebruik van de Italiaanse kunstenaar uit de Renaissance, Benvenuto Cellini. Deze serie combineert de eersteklas van replica Rolex-horloges en de overdreven normen van perfectie met een methode die het erfgoed van horlogemakers vergroot in zijn maximale onsterfelijke vorm. De varianten van de Cellini-modellen zijn sober en subtiel, de materialen nobel, de afwerking kostbaar: elk detail respecteert de codes van het kunstwerk van de uurwerken.

Beste kopie horloges te koop

Om de schoonheid van zijn rosegouden horloges te behouden, creëerde en patenteerde kopieer Rolex-horloges een unieke 18-karaats paarse goudlegering gesmeed in zijn persoonlijke gieterij: Everose-goud. geïntroduceerd in 2005, 18 kt. Everose wordt gebruikt op alle Rolex-modes in roze goud.

De Cellini Moonphase heeft een witte lak wijzerplaat met een blauw geëmailleerde schijf om 6 uur met de totale maan en de nieuwe maan, de vorige afgebeeld door een meteoriet applique en de laatste door middel van een zilveren ring. De maanfase wordt gelezen door de indicator die op 12 uur op het subdial is geplaatst, terwijl de volle maan en de nieuwe maan door de maancyclus draaien. De Cellini Moonphase toont bovendien de datum over de omtrek van de wijzerplaat, via een middenhand met een halve maan aan het uiteinde.

koop Rolex Cellini 50535 horloges replica online in 2019

koop rolex horloges Cellini Moonphase is uitgerust met een bruine alligator lederen band met een opvouwbare Crownclasp in 18 kt. Everose goud, een primaire voor een Cellini-versie.


kopieer Rolex Cellini 50535 horloges replica online in 2019

De ronde vorm en de klassieke diameter van 39 mm van de Cellini Moonphase zijn tekens van de manier van leven, terwijl de subtiele nokken, het gepolijste uiteinde en de dubbele rand – de ene koepel en de tweede subtiel gecanneleerd – een vleugje onderscheid maken. De spanningen zijn sober en subtiel, de materialen nobel, de afwerking duur: elk element respecteert de codes van het kunstwerk van de uurwerken en markeert een terugkeer naar de troeven van het classicisme, opnieuw geïnterpreteerd in perfecte overeenstemming met zijn tijd. Gefacetteerd en gevormd als een scherp zwaard, de vingers vertrouwen op elke 2D, elke minuut en elk uur met de volledige precisie van de zelfopwindende chronometerbeweging aan het hart van dit prestigieuze uurwerk.


nep Rolex Cellini 50535 horloges replica online in 2019

De Cellini-maanfase wordt onderzocht door de indicator die op 12 uur op het subdial is geplaatst, terwijl de totale maan en de nieuwe maan draaien via de maancyclus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *