Posted on Geef een reactie

koop Rolex Explorer I 214270 39mm horloge replica online 2019

Ik ben sympathiek tegenover diegenen die een Rolex Explorer I 214270 hebben opgepikt. Mensen uit het verleden die het ‘echt’ hebben, omdat ze begrijpelijkerwijs vielen vanwege de mooie looks, er zijn ook de uitstekende, doordachte Explorer I-klanten die heb een behoorlijk aantal onderzoeken gedaan voordat ze hun eerste (of volgende) Rolex kochten. ze hebben gekeken naar de Submariner en Submariner Date, naast de Oyster Perpetual, de 2 collecties die de Explorer I elk rate- en characteristic-smart flankeren. Ik zal het hebben over mensen die met de Explorer I 214270 meegroeien, maar ik ben, ondanks het feit dat ik nu niet zo zeker weet dat dit het horloge is dat ik zou kopen, waar ik tegenwoordig op zoek ben naar een goedkope top Replica horloges.

Ik voeg hieraan toe dat het retentiegarantie gelukkig behoorlijk mooi is met metalen nep rolex horloge met hoge precisie tegenwoordig, dus zelfs als u begrijpt dat uw wens niet de juiste was voor u, is de kans groot dat u er uit kunt stappen zonder een aantal verloren te hebben gegaan van honderd dollar. het doel is echter om u te helpen bepalen of de Rolex Explorer I 214270 voor u de toekomst is.

De Rolex Explorer I 214270 is in wezen een mix van de Oyster Perpetual 39 en de Submariner “No Date” in woordgroepen, bezel, wijzerplaat, armband en beweging. Dit leidt ons netjes tot het punt waar ik mee begonnen ben, dat velen in termen van elke snelheid en capaciteiten, zich zullen voordoen als met het uitzonderlijke van beide werelden als ze samen gaan met de Explorer I.

Het heeft in wezen de 39 mm Oystersteel monobloc middle-case van de OP met een profiel dat nauwelijks meer gewelfd is dan het platte, trapeziumvormige profiel van de 40 mm Oystersteel Submariner. De rand van de Explorer I is uniek voor elk: de OP heeft een koepelvormige, buitensporig-polijstige rand, terwijl de Explorer I heeft wat geavanceerd imitatie Goedkope kopieer rolex horloges “gemakkelijke” ring noemt; het is kilometers net zo mooi gepolijst, maar heeft een vlakke vloer, in plaats van de convexe rand van het OP. Er zit misschien geen Cerachrom ergens op de Explorer I, hierdoor zal je ongetwijfeld met wat wervelingen naar je metalen montuur groeien, maar je bent echt vrijgesteld van de zorg om je Cerachrom lunette insert te kraken. Waterbestendigheid in de Explorer I is een wonderbaarlijk ruim honderd meter, in plaats van de 300-meter score van de Submariner. Zoals je ongetwijfeld al bent opgevallen, wordt dit vrijwel een spel van compromissen.

De beweging binnen de Rolex Explorer I 214270 is de Rolex calibre 3132, hetzelfde als in de Oyster Perpetual 39. Het eenvoudigste onderscheid dat ik hier kan vinden en de 3130 in de Submariner “No Date” is dat de Explorer en OP hebben elk de ‘high-overall performance Paraflex surprise absorbers’, terwijl de Submariner, met zijn professionele duikhoroscoop, dat niet doet. Je ziet de Paraflex-schokdemper van de Rolex Explorer op de onderstaande foto. zoals ze allemaal zijn, zoals elk kopieer Rolex Explorer-horloges dat tegenwoordig wordt gemaakt, inclusief de Superlative Chronometer -2 / + 2 2d nauwkeurigheid per dag en vijf jaar internationale zekerheid, hebben de OP, Explorer I en Submariner allemaal achtenveertig uur aan krachtreserve, veel minder dan de 70+ uur verlengde krachtreserve dit is een geschenk met de nieuwe technologie Rolex-bewegingen 32xx genaamd. meer hierin in een stuk.

De wijzerplaat van de Rolex Explorer I 214270 maakt nu gebruik van het blauwe Chromalight-scherm – in feite BGW9-lichtgevende doek, het soort dat langer meegaat dan het vele extra’s die niet ongebruikelijk zijn-LumiNova C3, is echter niet zo helder nadat het is opgeladen met een effectieve lichttoevoer. Ik kies voor blauwe tint van Chromalight voor de voorbijgaande milde show van de ontzagwekkende-LumiNova, zoals te zien op Panerais en anderen.

De verbijsterende kleine hand van de vorige technologie Explorer i was op de BaselWorld 2016 altijd up-to-date met de Rolex Explorer I 214270 op een handset die niet is opgetild uit een stuk van 36 mm, maar bedoeld is voor een 39 mm grote kijk maar. Die kleine Explorer moet ik helemaal niet hebben overleefd en het had eigenlijk niet zo lang moeten duren, naar mijn mening.

hoewel het naar verluidt een stuk minder dik gelakt is dan dat van de Submariner, blijft de wijzerplaat net zo levendig als de vingernagels van Elton John, dat is verontrustend eens gecombineerd met de glans van de 18ct witgouden “expertpalmen” en de verblindende reflectiviteit van de niet-nagels. AR-gecoat saffierglas aan de voorzijde. De Explorer I 214270 behoort tot de professionele kring van familieleden van nep rolex horloges te koop . In mijn e-boek, maar de woorden “professioneel” en “reflectiviteit” moeten zeker niet in hetzelfde horloge naast elkaar bestaan.

Posted on Geef een reactie

koop Rolex Cellini 50535 horloges replica online in 2019

De Cellini-serie viert de eeuwige schoonheid van traditionele uurwerken met een modern contact; de oproep werd geïnspireerd door het gebruik van de Italiaanse kunstenaar uit de Renaissance, Benvenuto Cellini. Deze serie combineert de eersteklas van replica Rolex-horloges en de overdreven normen van perfectie met een methode die het erfgoed van horlogemakers vergroot in zijn maximale onsterfelijke vorm. De varianten van de Cellini-modellen zijn sober en subtiel, de materialen nobel, de afwerking kostbaar: elk detail respecteert de codes van het kunstwerk van de uurwerken.

Beste kopie horloges te koop

Om de schoonheid van zijn rosegouden horloges te behouden, creëerde en patenteerde kopieer Rolex-horloges een unieke 18-karaats paarse goudlegering gesmeed in zijn persoonlijke gieterij: Everose-goud. geïntroduceerd in 2005, 18 kt. Everose wordt gebruikt op alle Rolex-modes in roze goud.

De Cellini Moonphase heeft een witte lak wijzerplaat met een blauw geëmailleerde schijf om 6 uur met de totale maan en de nieuwe maan, de vorige afgebeeld door een meteoriet applique en de laatste door middel van een zilveren ring. De maanfase wordt gelezen door de indicator die op 12 uur op het subdial is geplaatst, terwijl de volle maan en de nieuwe maan door de maancyclus draaien. De Cellini Moonphase toont bovendien de datum over de omtrek van de wijzerplaat, via een middenhand met een halve maan aan het uiteinde.

koop Rolex Cellini 50535 horloges replica online in 2019

koop rolex horloges Cellini Moonphase is uitgerust met een bruine alligator lederen band met een opvouwbare Crownclasp in 18 kt. Everose goud, een primaire voor een Cellini-versie.


kopieer Rolex Cellini 50535 horloges replica online in 2019

De ronde vorm en de klassieke diameter van 39 mm van de Cellini Moonphase zijn tekens van de manier van leven, terwijl de subtiele nokken, het gepolijste uiteinde en de dubbele rand – de ene koepel en de tweede subtiel gecanneleerd – een vleugje onderscheid maken. De spanningen zijn sober en subtiel, de materialen nobel, de afwerking duur: elk element respecteert de codes van het kunstwerk van de uurwerken en markeert een terugkeer naar de troeven van het classicisme, opnieuw geïnterpreteerd in perfecte overeenstemming met zijn tijd. Gefacetteerd en gevormd als een scherp zwaard, de vingers vertrouwen op elke 2D, elke minuut en elk uur met de volledige precisie van de zelfopwindende chronometerbeweging aan het hart van dit prestigieuze uurwerk.


nep Rolex Cellini 50535 horloges replica online in 2019

De Cellini-maanfase wordt onderzocht door de indicator die op 12 uur op het subdial is geplaatst, terwijl de totale maan en de nieuwe maan draaien via de maancyclus.

Posted on Geef een reactie

kopen Breitling Chronospace Military Watch replica

Breitling voegde het bericht “echte mannen dragen zwart” toe aan het einde van de 2014 militaire promotievideo over de militaire ruimte. In de video is er een typische scène met een brillante stijl waarbij de militaire luchtvaart de kleedkamer voorbereidt en het militaire polshorloge Breitling Chrono space gebruikt. Omdat de video er tot in detail naar kijkt, is dit een typisch Koop Breitling horloge campusplezier. De focus ligt op de zwarte PVD zwarte stalen jasendoos en de zwarte riem voor het polshorloge. Breitling Chrono Space Military bekijkt een mooie groene kaki riem die ik “Vintage Style” lumens op het gezicht heb geplaatst.

Dit is een nieuw Breitling-horloge, maar laten we duidelijk maken dat het meer dan dat is. Als er iets is dat u kunt verzamelen van het nieuwe product dat Breitling in 2014 heeft aangekondigd, Het zou diversifiëren naar nabble. Wat bedoel je? Kortom, de kleuren en afmetingen van de klokken die ze al hebben, zijn toegenomen. Er zijn meer opties voor mensen die gewoon op zoek zijn naar een perfecte pasvorm als het een nieuwe replica Breitling horloge wordt.

Als je al een (of meer) Breliting Anna high-end quartz horloge hebt, denk dan niet zoveel aan de klok van de Breliting Chronospace Military, die je zal aanmoedigen om dit model aan je collectie toe te voegen Eens kijken. Kleur en ontwerp. Ik zal dit vertellen op basis van het feit dat ze nieuwe kwarts vrijgeven die ze binnenkort zullen uitbrengen. Natuurlijk noem ik het B50 horloge dat aBlogtoWatch hier debuteerde. De B50-beweging biedt verschillende interessante functies en u kunt hem gebruiken om hem op te laden. Breitling Chrono Space Military heeft Breitling horloges kopiëren Calibre 78 Super Quartz-beweging.

Het is gemakkelijk als u niet gewend bent aan deze high-end analoge / digitale SuperQuartz-bewegingen. Allereerst is het belangrijk om op te merken dat Breitling horloges kopiëren verschillende quartz-bewegingen aanbiedt – zulke dingen lijken op die van de kroon en die van de stamper. De hoofdtijd wordt weergegeven met analoge wijzers, maar de functie is beschikbaar via 2 LCD-schermen. Functies omvatten 1/100 seconde chronograaf, countdown timer, alarm, dubbele tijdzone, volledige kalender en andere “handige functies voor piloten”. Wat nog belangrijker is, is de temperatuurcorrectiefactor van de beweging (SuperQuartz’s “Super”, die de nauwkeurigheid ten opzichte van de standaardkwartsbeweging aanzienlijk verbetert). Om deze reden kan Breitling SuperQuartz ‘s movement COSC Chronometer kwalificeren.

Met een breedte van 46 mm is de Breliting Chronospace Military niet klein, maar de Chronospace was dat niet (het gebeurt ook dat het 15,6 mm dik is). Het is niet het breedste quartzhorloge van nep Breitling watche. De bovenstaande Breitling Cockpit B 50 en Breitling Emergency II. De Breliting Chronospace Military kan echter comfortabel worden gedragen, de “echte mannen” die hem dragen zullen een zwarte kleur krijgen van de zaak – het is een beetje kleiner dan je denkt.

Beter nieuws over Chronospace Breliting Chronospace is een beetje duurder. Vergelijk dit met de standaard Breitling Chronospace-wijzerplaat (hier oefenen). Het betekent een kleinere indicatie van 9 uur voor een track van 1 minuut, een eenvoudigere matte draaischijf en een interne roterende regel voor de slide-regel (die naar mijn mening alleen voor Navitimer werkt). De ring rond de Chronospace Breliting Military heeft nu een kompasindicator voor navigatiedoeleinden.

In feite is de leesbaarheid van de wijzerplaat erg goed in de Breliting Chronospace Military. Dit is een verbetering van het uitgaande model. De kleur van het lumen lijkt op een lumen van een vintage klok te lijken, maar het ziet er toch tof uit. Mensen op zoek naar die koele stedelijke sfeer, tenzij ik me wil concentreren op “mode” van “professionele” horloges, als hun primaire motivatie eenzaam is, in nep Breitling watche Chrono Space Military Je zult iets vinden om van te genieten.